Overige diensten in Aalsmeer

F.S.I. Elektro; uw elektricien in Aalsmeer en omgeving, biedt u een uitgebreid dienstenpakket aan op het gebied van elektriciteit. Naast het aanleggen van bedrading en lichtpunten in uw woning, zijn wij eveneens gespecialiseerd in het installeren van diverse andere apparaten waarvoor elektriciteit een vereiste is. U hoeft zich bij de aanschaf van een nieuw product dan ook geen zorgen te maken; als u niet beschikt over de juiste kennis voor het installeren van uw apparatuur, kunt u dat in Aalsmeer en omgeving met een gerust hart overlaten aan onze elektriciens. Wij zorgen voor een vakkundige installatie, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van uw aanschaf!

U kunt bij ons terecht voor

Data en telecom
Data -en telecom zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Een betrouwbaar netwerk kunnen wij voor u aanleggen, zowel draadgebonden als draadloos.

Beveiligingssystemen
Een elektronisch beveiligingssysteem vermindert de kans op een geslaagde inbraak aanzienlijk. Het systeem kan zowel bedraad als draadloos worden aangelegd. Geen hakken en breken of ontsierende bekabeling meer in uw huis.

Kooktoestellen
Ook uw kooktoestellen sluiten wij vakkundig voor u aan. Afhankelijk van de soort aansluiting in uw woning maken wij de juiste verbindingen voor u, waardoor uw apparatuur uitstekend werkt.