Verlichting aanleggen in Aalsmeer

Wilt u verlichting aanleggen? Wordt er een nieuw huis gebouwd, wilt u lichtpunten toevoegen of verplaatsen of zit u midden in een verbouwing? In Aalsmeer kunt u rekenen op F.S.I. Elektro voor uw binnen- en buitenverlichting. Bel ons op 020 - 213 60 02 of gebruik van het contactformulier voor een offerteaanvraag.

Aanleggen nieuwe verlichting in Aalsmeer

Het ligt het meest voor de hand om nieuwe verlichting aan te leggen tijdens het bouwproces of gedurende een verbouwing. Dan zijn er minder obstakels wat het eenvoudiger maakt om buizen en draden weg te werken. En als er een lichtplan uitgetekend wordt staat van te voren vast waar de lichtpunten en contactdozen geplaatst worden.

Een ander ogenblik kiezen voor het doen van aanpassingen kan natuurlijk ook. Misschien wilt u lichtpunten laten toevoegen, zitten ze op de verkeerde plaats of wilt u nog een paar extra contactdozen. Maar het kan ook zijn dat uw netwerk hopeloos verouderd is of dat u wilt verduurzamen met LED verlichting. Het kan allemaal.

Lichtplan voor verlichting in Aalsmeer

Een lichtplan is een soort plattegrond waar exact op is aangegeven waar de schakelaars, contactdozen en lichtpunten moeten komen. Het is een gewaardeerd hulpmiddel bij het inrichten van nieuwe woningen en nieuwe vertrekken. En u kunt het lichtplan helemaal naar uw eigen hand zetten.

Met een lichtplan weet u zeker dat de juiste plekken in het vertrek goed verlicht worden en dat er voldoende lichtpunten zullen zijn. Het kan bovendien voor elke ruimte op maat worden uitgewerkt. Uw prioriteiten liggen immers op andere plekken als u bijvoorbeeld uw keuken en werkkamer vergelijkt. Daar kunnen we op inspelen.

Aanleggen tuinverlichting in Aalsmeer

Naast binnenverlichting kunnen wij u ook helpen met de aanleg van tuinverlichting en buitenverlichting. Goed geplaatste tuinverlichting kan erg sfeer verhogend werken. U zou er een gevel of verscheidene pronkstukken uit uw tuin mee kunnen uitlichten of spots kunnen laten plaatsen die reageren op beweging als inbraakpreventiemiddel.

Verschillende nieuwe contactpunten buitenshuis schept ook nog andere mogelijkheden. Normaal gesproken loopt u waarschijnlijk te klooien met verlengsnoeren om buiten elektriciteit te kunnen gebruiken. Dat hoeft niet langer. Wel zo eenvoudig op milde zomeravonden mocht u een paar boxen of een koelkastje op het terras willen gebruiken.

Contact met F.S.I. Elektro voor de aanleg van verlichting in Aalsmeer

Voor de aanleg van verlichting kunt u bij F.S.I. Elektro terecht in Aalsmeer. U kunt ons inschakelen om uw binnen- en buitenverlichting aan te leggen, te vervangen en aan te passen. En uiteraard ook voor het samenstellen van een lichtplan. We zijn bereikbaar op 020 - 213 60 02 en het contactformulier.