Stroomstoring in Aalsmeer

Een stroomstoring komt altijd ongelegen. Alle apparatuur stopt er mee. Ervaart u een stroomstoring in Aalsmeer? In sommige gevallen betreft het een deel van uw woning, soms ook de buren. Controleer eerst of de buren wel stroom hebben.

Als de storing zich niet beperkt tot uw huis, moet de energieleverancier op de hoogte gebracht worden. Als de stroomstoring beperkt lijkt te zijn tot uw huis, kunt u op zoek naar waar de storing zich bevindt. Wanneer er geen probleem lijkt te zijn in de meterkast kunt u middels de stekkerproef misschien de locatie van de storing vinden.

Hulp bij een stroomstoring in Aalsmeer

Als u niet in staat bent om zelf een oplossing voor het probleem te vinden, of het niet vertrouwt, is hulp van buitenaf wenselijk. Maak de situatie niet erger door van alles zelf te proberen. U en uw huis zijn niet gebaat bij eigen kluswerk dat de veiligheid in gevaar brengt.

Een oplossing is gelukkig in zicht. Betreft het alleen uw woning? Dan helpt F.S.I. Elektro u bij het oplossen van de stroomstoring. Snel en vakkundig: onze vakmensen in Aalsmeer verhelpen uw storing op kundige wijze.

Hulp bij stroomstoring in Aalsmeer

Wacht niet te lang bij een stroomstoring in Aalsmeer. We staan graag voor u klaar! Bel met telefoonnummer 020 - 213 60 02 om direct een afspraak te maken met de professionals van F.S.I. Elektro. Het is ook mogelijk contact op te nemen via het contactformulier.